Плъх гледа любопитно от канала в шахтата – София, жк Обеля 1

Този плъх от време на време се показваше и пак се скриваше в канала, докато отпушвахме канализацията на блок в София, жк Обеля 1. Отпушвахме от друга шахта в другия край на мазето, но в тази шахта, към която се стичаше всичката вода, се оказа, че има плъх, който не бе особено страхлив.
Интересното беше, че шахтата бе с издълбани навътре под пода стени и плъха от време на време излизаше от канала и се мушваше в издълбаните под пода стени на шахтата, и после пак се показваше от канала. Доста пъти ту излизаше от канала, ту пак се връщаше обратно в него.
Успяхме да го заснемем как ни гледа любопитно с очи 🙂

Плъх гледа към нас от тръбата на каналаПлъх в канализациятаПлъха отново гледа любопитно към насТози път плъхчето се осмели да си покаже главатаПлъха още ни оглеждаЛюбопитен плъхПлъха търпливо ни гледаПлъха се е показал почти целия без да се страхува от насПлъха си тръгна

Плъхът, чието жилище е канализацията, ни чакаше доста време да си тръгнем, и като разбра, че ще се забавим, накрая си тръгна 🙂

Плъха го няма

Харесайте ни в социалните мрежи:

Публикувано в Отпушване на канали, Плъхове в канализацията на София, Почистване на канали с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *