Запушена тръба на сифон и мивка – София, жк Студентски град

На този адрес в Студентски град, когато се пускаше вода от мивките в кухнята или в банята, мръсната вода се връща през подовия сифон в банята.
Тези 4 точки (кухненската мивка, мивката в банята, подовият сифон в банята и извода за вана в банята) са свързани в една тръба, която влиза във вертикалният канализационен щранг, чрез разклонение в плочата между етажите. Тази тръба беше запушена.
Започнахме да отпушваме тръбата през извода оставен за вана.

Отпушване на тръбата на сифона и мивката, през извода за вана, докато водата в мивката течеСпиралата ни за отпушване на канали, почиства тръбата на сифона, мивката и извода за вана

Запушването беше някъде преди тръбата (канала) да влезе във вертикалният канализационен щранг.
След известно време работа с нашата машина, изкарахме парче кабел от канала, с което е пробвано да се отпушва и предполагаме, че то се е било заклещило и е създавало тези проблеми.

Запушеният сифон, или по-точно запушената тръба на сифона, мивката и извода предназначен за вана

Накрая пуснахме водата да тече и в двете мивки, кухненската и тази в банята, и водата се оттичаше свободно, без да връща през подовия сифон, с което тръбата (канализацията) беше отпушена.

Канализационната тръба на ваната (извода за вана), сифона и мивката е отпушена, и вече не връща мръсната вода, която преди избиваше през подовият сифон

Запушена тръба на сифон и мивка – София, жк Студентски град

Харесайте ни в социалните мрежи:

Публикувано в Отпушване на канали, Отпушване на сифони с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *