Аварийна канализация – служба за спешна помощ

отпушване на каналСлужбата ни, аварийна канализация – спешна помощ, работи седем дни в седмицата и сме на ваше разположение за отпушване на канали!
Нашите предимства са:
– Бърза реакция след получаване на повикването за спешно отпушване на канал в София.
– Работим съвестно за премахване на запушена канализация и почистване на каналите и  съоръженията.
– Извършваме предварително проучване и диагностика на канализационните запушвания. Установяваме причината и даваме полезни съвети.
– Гарантираме професионално ниво на обслужване.

Ако е необходимо, екипът ни провежда аварийнна техническа инспекция на канализация с помощта на техника, оборудване и опит.
Ако премахването на блокажа на авариралия участък не е възможно по ред причини, установяваме  проблемното място и предлагаме оферта за ремонт.
Някои неприятности свързани със запушена канализация:
– Най-неприятното за едно домакинство, това е изтичането на отпадна вода вследствие на  запушването. И не само най-неприятно, но се налага спешно повикване на служба за ВиК услуги и по  специално за отпушване на канали и ревизионни шахти в София.
– Когато проблема се появи в най-неподходящия момент – в нощта, в почивните дни и официалните  празници и нямате под ръка телефон на някоя фирма, която да знаете, че работи. За да се избегне този случай, можете ако желаете да си запишете нашите телефони за връзка и в най неочаквания момент ще имате надежда и изход, като се свържете  с нас и нашият екип.

Службата ни, предлагаща, аварийна канализация и отпушване на канали в София ще си свърши  работата по професионален начин и всичко ще бъде направено бързо и точно с абсолютни резултати и  качествено. В редки случаи, когато не се възстанови напълно проходимостта на канализацията,  поради тежко увреждане на тръбите или наличието в него на големи обекти (предмети), ще се наложи  извършването на ремонт.

Прилаганата технология и оборудване
Почистването и отпушването се извършва с механичен способ, който използва специализирано  оборудване. Използваме високо мощна машина с метални спирали, която може ефективно да извърши аварийно отпушване  на канализацията, дори в най-отдалечени места, където пространството е ограничено и недостъпно.  С това оборудване, не само се премахва препятствието, но също така се премахват отлаганията по  вътрешните повърхности на тръбите. Това означава, че службата ни за спешна помощ решава вашите  проблеми за по-дълъг период от време. Какъвто и канализационен проблем да възникне, който не е  във вашата компетенция, обадете ни се и ние ще дойдем възможно най-скоро!

Харесайте ни в социалните мрежи:

Публикувано в Разни с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *