Отпушване на щрангове в мазе на блок – София, Център

Тук отпушихме щранговете в мазето на този блок намиращ се в центъра на София.

От това мазе, извършихме отпушване на щранговете, които се събират в едноМазето, в което се събираха отделните вертикални щрангове

Преди да започнем работа, проучихме канализационната мрежа, тъй като за пръв път идваме на този адрес. След като разбрахме как води канализацията и разстоянието до уличната канализация, започнахме работа.
Домоуправителят ни обясни, че канализацията е връщала през мивката, която е на стълбището към мазето. Тъй като от там беше по-неудобно да се вкарат спиралите, се наложи да разкачим тръбите в мазето, и от там да вкараме спиралата с накрайника, за да отпушим шранговете.

Вертикалните щрангове се събират в един общ щранг, през който отпушвахме канализациятаОтпушване на хоризонталинят щранг, в който се събират вертикалните щранговеРазвихме ревизионната капачка, за да вкараме от там спиралата ни за отпушване на щранговеВкараната във общият щранг спирала за отпушване на тръби и каналиОтблизо се вижда как спиралата влиза в щранга за да го отпуши, а след като го отпуши, и другите щрангове ще се оттичат безпроблемноМашината ни за отпушване на щранговеПочистване на канализационният щранг от боклуци, което ще доведе до отпушване и на вертикалните щрангове, които са свързани към него

Вкарахме около 18 метра спирали, за да сме сигурни, че сме влезнаил в уличната канализация и така щрангът беше почистен. След като по този начин, почистихме добре канализацията, извадихме спиралите за отпушване на канали, сглобихме тръбите и пуснахме водата от мивката да тече с голямо налягане.
Водата изтичаше сравнително бързо и така почистихме канализацията на кооперацията.

Работа с машината ни за отпушване на вертикални и хоризонтални канализационни щранговеВадим спиралата от щрангаТук се вижда боклука, който извадихме от канализацията по време на отпушването на щранговетеДалечен план на изваденият от щранга, боклук усукан около нашата спирала за отпушване на щранговеЩранговете са отпушени, и водата в тях тече без да вдига ниво, благодарение на това, че отпушихме общият щранг, към който те са свързани

Поради липса на осветление в мазето, от което работихме, се наложи да пуснем наше осветление, за да се вижда и да е по-лесно за работа.
Ако и вие имате запушени щрангове, можете да се свържете с нас, за да извършим отпушване на канализационните ви щрангове.

Отпушване на щрангове в мазе на блок – София, Център

Харесайте ни в социалните мрежи:

Публикувано в Отпушване на канали, Почистване на канали с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *