Отпушване на сифони – София, жк Хиподрума

На този адрес извършихме отпушване на сифони – два запушени сифона намиращи се на балкона, на апартамент.
Единият сифон беше покрит с вода, която не се оттичаше, а другият беше сух, тъй като той, въпреки, че също е бил запушен, пропускал, макар и бавно водата в него, да се оттича.

търсене на сифонапред сифонаотново търсене на сифона

Първият сифон се опитахме да го отпушим с ръчната машина за отпушване на канали, но не се получи и взехме електрическата машина за отпушване на канали.

отпушване на сифона с ръчната машина за отпушване на каналипродължаваме да въртим за да отпушим сифонане успяваме да отпушим сифона с ръчна машина за отпушване на каналиразговор по телефоназаписване на друг адрес за отпушване на канали

С нея извършихме отпушването на сифона и се преместихме на другият сифон, който беше сух.

отпушихме сифона с голямата машина за отпушване на каналисифона е отпушенблизък план на сифонаоще по-близък план на сифонаподготовка за отпушване на другият сифонотпушване на сифоналоква с вода покрива запушения сифон

Изляхме вода в него и започнахме да го отпушваме, след не много време водата в него се оттичаше нормално без затруднения.

и вторият запушен сифон е отпушенслед отпушване на сифона прибираме спиралите за отпушване на каналиприбираме и машината за отпушване на канали

Отпушване на сифони – София, жк Хиподрума

Харесайте ни в социалните мрежи:

Публикувано в Отпушване на канали, Отпушване на сифони, Почистване на канали с етикети , , , . Постоянна връзка.

2 коментара по Отпушване на сифони – София, жк Хиподрума

  1. Стела каза:

    Здравейте, имам следния проблем със често запушваща се тоалетна и не знам защо се получава така. От вашия опит с каналите, може ли да ми дадете някакъв съвет?

    • admin каза:

      Здравейте, има нещо което е попаднало в тоалетната чиния и трябва да се извади, може и връзката от тоалетната чиния към канализационната тръба, да няма необходимия наклон. Ето тук може да получите повече информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *