Отпушване на кухненска мивка – София, кв. Орландовци

В квартал Орландовци, София, ни извикаха за отпушване на кухненска мивка.  За съжаление при проектирането на местоположението на кухненската мивка, е избрано, тя да бъде на най-далечното по възможност разстояние от вертикалният канализационен щранг. Когато се планира кухнята, трябва да се избере кухненската мивка, да бъде по-възможност най-близко до вертикалният канализационен щранг, за да не се запушва, тъй като по-дългото разстояние е предпоставка за запушвания.

Тук сме по време на отпушване на мивката - вкарване на спирали в запушената кухненска мивка

В този случай, канализационната тръба на мивката минаваше по стената, и влизаше през стената в тоалетната стаичка, и там се включваше към тръбата за тоалетната, но връзката беше направена с две колена. За предпочитане е, където има чупка на 90 градуса, да не се слага коляно на 90 градуса, а да се слагат две дъги на 45 градуса, една след друга, с цел по-трудно да се запушва канализацията на чупките, и по-лесно да се отпушва канала.

Отпушване на кухненската мивка през канализационната тръба под мивката

При този случай разстоянието от мивката до вертикалният канализационен щранг беше окол 6-7 метра. Ако мивката беше монтирана на стената на тоалетната, дължината на канала на мивката нямаше да бъде повече от 1 метър и нямаше да има толкова много чупки. И съответно при запушване, канализацията, можеше да се отпуши и с непрофесионална техника.

Отпушваме мивката с професионални спирали за отпушване на каналиМашината ни се справи сравлнително лесно с отпушването на мивкатаНе сме пуснали вода в запушената мивка, защото сифона и е разкачен, за да можем да отпушим канала на мивкатаТук се вижда как нашата спирала за отпушване на мивки и канали влиза в канализационната тръбаПуснахме водата, във вече отпушената мивкаСифона на отпушената мивка вече е закачен и тя може да се използваТук се виждат едновременно пуснатата вода от смесителя, и отпушеният канал на мивкатаОтпушената мивка от Канал МайсторКанала на мивката работи и водата се оттича в него без да вдига нивоСъбираме си спиралите за отпушване на мивки и тръби до Ф50мм

С нашата професионална техника, със спирали Ф 16мм, които се наставят на секции по 2.45м, лесно отпушихме канализацията. Имаше проблем единствено, при преминаване през чупките непосредствено преди връзката с тоалетната, както и на ъгъла на стената.

Успяме да се справим с отпушването на мивката в кухнята, като сега канала на мивката поема водата свободно

Отпушване на кухненска мивка – София, кв. Орландовци

Харесайте ни в социалните мрежи:

Публикувано в Отпушване на канали, Отпушване на мивки, Почистване на канали с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *