Отпушване на канализационни тръби – София, жк Зона Б-5

В София, жк Зона Б-5 ни извикаха, защото канализационните тръби в мазето им, бяха запушени и връщаха фекална вода.
Първо слязохме в мазето на блока, за да огледаме, и да преценим откъде ще отпушваме тръбите.
Видяхме, че една от канализационните им тръби, която влизаше във вертикалният канализационен щранг, е разкачена, и решихме през нея, да се заемем с отпушването на канализацията.
Отидохме до колата и взехме техниката, която ни беше нужна – машината, спиралите, удължителят(за тока), и една лампа.
Слязохме обратно в мазето, включихме удължителят за тока в един от контактите, включихме и нашата лампа, защото в мазето нямаше осветление, и след всичките тези приготовления, се заехме, с отпушването на канализационните тръби.

Вкарахме спиралите, през разкачената тръба, която беше запушена, и от нея бликаше фекална вода.
Така започнахме отпушването на тръбите, използвайки най-малкият накрайник отпред на спиралата.

Машината на Канал Майстор за отпушване на тръби в София и областта

При самото отпушване, се усети и се видя, че запушването е предимно от мазнина, и след не дълго време и усилия, пробихме мазнината.
Извадихме спиралите, сменихме накрайника, като сложихме по-голям накрайник, и с него почистихме добре запушената канализация от мазнините.
Но този път понеже вода в тръбите вече беше спаднала, вкарахме големият накрайник през ревизионният отвор на вертикалният щранг, а не през разкачената тръба.

Почистване на канализационните тръби от мазниниОтпушване на канализационната тръба през ревизионният отворТук сме по време на отпушването на тръбите от наслоените по тях мазниниВкарваме спиралите във вертикалната тръба, докато отпушим и почистим добре канализационните тръбиКанализационните тръби са почти почистениПродължаваме да вкарваме метри от спиралите през вертиканалната канализация, докато почистим и отпушим тръбите както трябваОще малко е нужно до пълното почистване и отпушване на канализационните тръби на този адрес в СофияЕдна от канализационните тръби, през които бъркахме за да отпушим каналаПрез тази канализационна тръба, успяхме да отпушим канализациятаВътрешността на вече отпушената канализационна тръбаМашината продължава да върти спиралите вътре в канализационните тръби, като крайната цел е те да бъдат отпушени и почистени възможно най-добреПриключихме с отпушването на канализационните тръби в София, жк Зона Б-5

След като почистихме запушените канализационни тръби на блока, взехме една кофа и с нея изсипвахме вода в каналите, през разкачената тръба, за да отмием това, което сме разбили, а именно мазнината.

Отпушване на канализационни тръби в София

Миризмата от мазнините в канализацията е по принцип доста неприятна, но въпреки това екипа на Канал Майстор, се справи с Божията помощ и с този адрес, намиращ се в София, жк Зона Б-5.

Отпушване на канализационни тръби – София, жк Зона Б-5

Харесайте ни в социалните мрежи:

Публикувано в Отпушване и почистване на канали от мазнини, Отпушване на канали с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *