Отпушване на запушен канал на мивка – София, жк Люлин 6

Споделиха ни, че обикновено тази мивка се запушва веднъж годишно.
Мивката е изместена от мястото, където е била и тъй като при отмиване на мазнини в мивката, те минават през прокараната тръба под пода на стаята, и там мазнините обикновено изстиват, и се втвърдяват по стените на тръбата, като така намаляват нейният отвор и я запушват.

запушената мивкаподготовка на машината ни за отпушване на мивкиизваждане на гофрираната тръба на мивката, от канализационната тръбаразкопчаване на спиралите за отпушване на мивкипоставяне на спиралата за отпушване на мивки

Вкарахме две спирали за отпушване на канали, които са по-тънки, а именно 16 милиметра дебелина, предназначени за отпушване на по-малки канали като този на мивката, който е с диаметър 50 милиметра, и успяхме да го отпушим.

взимаме още една спирала, за да отпушим мивката, тъй като е изнесена далеч от първоначалното си мястоМивката е отпушенавзимаме гофрираният накрайник на сифона на мивкатапоставяне на гофрираният накрайник на сифона на мивката в канализационната тръбапоглед отблизо на канализационната тръба и вкараяният в нея гофриран накрайник на сифона на мивкатаМивката е отпушена и готова за използванеВодата в мивката се оттича нормалноПоследна снимка с отпушената мивка

Причината за запушването на мивката бяха мазнини.
По-време на отпушването използвахме шише с вода, което изливахме в канала, за да може докато разбиваме мазнините запушили тръбата на мивката, разбитата част от тях да се оттича надолу по канала, заедно с излятата от нас вода.

Отпушване на запушен канал на мивка – София, жк Люлин 6

Харесайте ни в социалните мрежи:

Публикувано в Отпушване и почистване на канали от мазнини, Отпушване на канали, Отпушване на мивки с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *