Отпушване на запушена мивка – София, жк Хиподрума

Свързаха се с нас за запушена мивка, която отидохме да отпушим.
Клиентите ни споделиха, че от време на време комшиите им живеещи под тях, се оплаквали от течове, и също, че когато изсипят повече вода, във ваната или в мивката, тя избивала от подовият сифон, като после обаче се оттичала.
При по-малки количества вода, канала си поемал, но когато се изсипе леген с вода в мивката, или пуснат ваната да се източва, тогава връщало от подовият сифон и на комшиите под тях им прокапвало.

Подготвяме машината, за да можем, да започнем с отпушването на мивката

Разкачихме канализационната тръба на мивката и вкарахме в нея спиралите ни за отпушване на канали.

Вкарваме металната спирала в тръбата на мивкатаОтпушваме запушеният канал на мивкатаИзползвахме още спирали, за да почистим канала на мивката до връзката му с вертикалния щрангПродължаваме да вкарваме спиралите навътре в каналаОтпушването на мивката, още не е приключило

Вкарахме достатъчно метри, навътре в канала, така, че стигнахме до вертикалния щранг и отпушихме канала на мивката.

Вкарахме в тръбата цялата дължина на използваните от нас спирали

За да проверим дали канала е добре отпушен, извършихме изливане на няколко кофи с вода в мивката и във ваната, като вече не връщаше от подовият сифон.

Изсипваме вода в мивката, за да проверим дали канала е отпушенКанала на мивката е отпушен, и поема изсипваната в мивката и ваната вода, като вече не я връща от подовия сифон

Най-вероятно при това частично запушване на канала на мивката, част от водата е дренирала през снадките на тръбите, и затова комшиите им под тях са имали теч.

Отпушване на запушена мивка – София, жк Хиподрума

Харесайте ни в социалните мрежи:

Публикувано в Отпушване на канали, Отпушване на мивки с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *