Накрайници за машинно отпушване на канали

Инструмента накрайник за отпушване на канали, може да бъде различен в зависимост от това каква е причината на запушването и условията на работа:

накрайник за отпушване на каналНакрайника е стандартен инструмент за пробиване и райбероване на мастни натрупвания, както и за премахване на меки тапи. Идеален за кухни, перални машини и съдомиални в хотелиерския сектор. Особености – инструмент за отпушване на канали с безопасност за тръбите само при меки тапи. Подходящ за всички размери канали, стандартно оборудване. Накрайник изработен от качествена стомана и специална система за прикачване.

Използва се за раздробяване на по-едри хранителни отпадъци, утайки и налепи по тръбите. Подходящ е за запушвания от пръст, кал и др. Може да се ползва и за мазнини като първоначално средство за отпушване. Особености – не се препоръчва при счупени канали и тръби. Имат здраво и безотказно прикачване към спиралата, като лесно се поставя и сваля.

Специален инструмент от две части свързани с чупеща се панта на деведесет градуса. Идеален за тесни завои – лесно преминава през тръбите. Здрава стомана за отпушване на канали с дебелина на телта два милиметра. Много удобен при кухненските мивки, които имат канализация с много чупки. Стандартен инструмент за лесно и бързо прикачване към спиралата.

Накрайник специализиран за рязане на корени в канализацията. Работи се внимателно и постепенно при рязането. Изработва се с различни размери в зависимост от диаметрите на каналите. След срязването се ползва друг накрайник за извличането на корените. Може да се ползва и при други запушвания където е необходимо рязане. Корените се режат в началната им фаза на развитие в канализацията. Когато каналите за разместени от кореновата система се подменя канализацията.

Превъзходен инструмент за пробиване, фрезоване и отстраняване на втвърдени блокажи. Идеално средство за първоначално прекарване през канала при мазни запушвания и тапи с по голяма дължина, след което се пуска в действие веригата вършачка за финно почистване. Универсален инструмент за отпушване на канали, ползва се и при нарушена цялост на тръбите.

Специален инструмент за отстраняване на препятствия, като хартия, текстил, и т.н. Частично подходящ за извличане на обекти и предмети в тръбата, като например срязани корени. Изработен от качествена стоманизирана и гъвкава тел.

Верига вършачка. Той се използва за отпушване на канали и финно премахване на мазнините в канализацията и за отстраняване на циментовото „мляко“ по дъното на канала. Необходимо е преди това да се мине с друг по малък накрайник, който да прокара пътя на веригата.

Харесайте ни в социалните мрежи:

Публикувано в Инструменти за отпушване на канали, Рязане на корени в канализацията. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *