Запушен канал на заведение за бързо хранене – София, Център

В заведение за бързо хранене близо до Сточна гара, имаха запушен канал, тъй като при пускане на вода от мивките, връщало от подовия сифон.

Когато пристигнахме на адреса, ни показаха шахтата, към която е свързан канала на заведението. Шахтата беше на не повече от 10 метра, откъм задната част на сградата, на заведението. Вместо да отпушваме канала от вътре в заведението, решихме, че ще е по-удобно да го отпушим през шахтата отвън.

Вкарвахме спиралите за отпушване на канали с помощта на машината ни в канализационната тръба, и някъде на 6-тия метър, попаднахме на запушването, а водата тръгна да се оттича и така канала беше отпушен.

Запушването беше от няколко парчета тел, за търкане на кухненски прибори.

Разтоварване на инструментите за отпушване на каналиМашината за отпушване на канали оставена до шахтатаКанализационната шахта, от която ще отпушвамеПо-близък план на канализационната шахтаПод канализационната тръба се виждат хранителни остатъци от заведението за бързо храненеХранителни остатъци под канализационната тръбаКанализационната шахта погледната отгореПодготвяне на машината за отпушване на каналиМашината за отпушване на канали е почти готова за действиеОтпушване на канала през тръбата отвеждаща в канализационната шахтаВкарване на спиралата за отпушване на канали в тръбатаОтпушването на канализацията в действиеМашината и запушената тръбаБлизък план на запушената канализационна тръбаОще по-близък план на запушената тръбаПочивка при отпушването на канала с машинатаПродължаваме с отпушването на канализациятаПрибиране на машината за отпушване на каналиПрибиране на спиралите за отпушване на каналиКанала е отпушен

Запушен канал на заведение за бързо хранене – София, Център

Харесайте ни в социалните мрежи:

Публикувано в Отпушване и почистване на канали от мазнини, Отпушване на канали с етикети , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *